Analist: Bitcoin kan maanden verwijderd zijn van het instellen van een nieuwe All-Time High

Bitcoin heeft de afgelopen dagen en weken tekenen van immense kracht geflitst, met zijn recente opwaartse trend die stabiel blijft als stierenspaander bij zijn weerstand van $13.800.

Gisteren kon de cryptocentrale haar hoogste maandelijkse kaars ooit sluiten…
De technische betekenis hiervan kan niet worden onderschat, want het toont aan dat stieren op dit moment de volledige controle hebben over de cryptocrisis.
Tenzij BTC een sterke afwijzing op zijn huidige prijsniveaus post, is er een sterke mogelijkheid dat een opwaartse doorbraak boven de $14.000 op handen is.

Dit kan de aanzet geven tot nieuwe hoogtepunten, volgens een analist…

Bitcoin heeft zich geconsolideerd rond het belangrijkste weerstandsniveau op korte termijn van $13.800. Dit niveau werd boven gisteren gesloten, waardoor BTC zijn hoogste maandelijkse kaars ooit zag sluiten – zelfs hoger dan in december 2017.

Waar de cryptotrends op korte termijn grotendeels kunnen afhangen van hoe het blijft reageren op de regio tussen $13.800 en $14.000, aangezien een andere sterke afwijzing hier schrijnend zou kunnen zijn.

Een handelaar merkt echter op dat een pauze boven dit niveau alles kan zijn wat nodig is voor Bitcoin om een explosieve rally naar nieuwe hoogtepunten van alle tijden te zien.

Bitcoin consolideert op Key Resistance als Bulls Target Fresh Highs

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin marginaal tegen de huidige prijs van $13.800.

Dit is ongeveer de prijs waartegen het de afgelopen dagen heeft gehandeld, waarbij zowel kopers als verkopers geen controle hebben over de kortetermijntrend.

Het is belangrijk om op te merken dat de trend op de middellange termijn stevig in handen is van stieren, en een breuk boven de weerstand direct boven de huidige koers zou de komende dagen en weken een serieuze opleving kunnen veroorzaken.
Analist: BTC zou kunnen stijgen naar verse hoogtepunten als het één belangrijk niveau breekt.

Een analist legde in een recente tweet uit dat Bitcoin op het punt staat om serieuze voordelen te zien als het boven de $13.880 kan breken.

Hij merkt op dat een doorbraak boven dit niveau het kan laten schommelen naar nieuwe hoogtepunten van alle tijden.

„Tenzij je in een grot woont, weet je dat Bitcoin net zijn 2e hoogste maandelijkse sluiting aller tijden heeft bereikt. BTC moet gewoon boven de $13.880 breken voor een all-time high close in de komende maanden.“

Waarbij de Bitcoin-trends de komende dagen een serieus inzicht zouden moeten geven in de vooruitzichten voor de rest van het jaar.