IOI käyttää NFTs-pelialustaa, jossa on Polygon- ja PayPal-vaihtoehto

Pelien kaupallistamismallit ovat tyhjentyneet, ja vain blockchain-tekniikka, jossa on pysyviä merkkejä ja DeFi-ominaisuuksia, tuo uuden elämän ja paljon enemmän sitoutumista digitaaliseen maailmaan.

On ilmeistä muutosta vapaasti pelattavaan malliin, jolla on vähän kaupallistamismahdollisuuksia, jolloin kuka tahansa voi hyötyä pelaamisesta blockchain-tekniikan ansiosta

Lohkoketjut mahdollistavat tiettyjen taitojen kaupallistamisen valuuttojen ja digitaalisen omaisuuden avulla avoimen markkinadynamiikan avulla.

IOI Corporation on päättänyt rakentaa blockchain-ekosysteemin, nimeltään Trade Race Manager, joka toimii hajautetulla rahoituksella ja NFT: llä, ja yksi merkintätalous sopii pelaajille, kauppiaille ja salauksen harrastajille.

Trade Race Manager on pelaaja vastaan ​​pelaaja -peli, joka tuo rajattomasti palkkioita ja pelata ansaitsemaan -mekaniikkaa. Ydinpeli pyörii pysyvien merkkien keräämisen, käytön ja kaupan ympärillä.

Kehitämme NFT: tä, jolla on enemmän apuohjelmia sen sijaan, että se olisi vain kerättävä tai pelattava esine. Yksi suurimmista haasteista jokaiselle kryptovaluuttaprojektille on konkreettisen hyödyllisyyden luominen sen taustakkeille tai varoille. Kuten olemme kaikki nähneet vuosien varrella, monet projektit ovat käynnistäneet ilman selkeää tuotetta ja tarjoavat tunnuksia ilman todellisia käyttötapauksia.

Trade Race Manager aloitti pehmeän lanseerauksensa vuonna 2020, ja sitä on sittemmin päivitetty, ja 3D-mallit ja NFT-ominaisuudet ovat käynnissä skaalautuvassa blockchain-verkossa

Pelaajien on omistettava NFT-autoja, jotta he voivat osallistua kilpailuihin ja ennustaa parhaiten menestyvän salausvaluutan salkun aloittaakseen kilpailun. On kilpailuja, joilla on erilainen aikataulu ja palkinto. Se, jolla on korkeimmat suoritustasot, on voittaja. Vaikka pelaaja ei voittaisikaan, he saavat päivittäisiä panospalkkioita NFT: iden pitämisestä. Mitä enemmän autoja sinulla on, sitä enemmän palkintoja saat. Rakenne tulee olemaan seuraava:

NFT-autot.
NFT-joukkue.
NFT-raidat.
NFT-autot, kuudessa painoksessa, on rajoitettu 200 000 kappaleeseen, joilla on seuraavat ominaisuudet:

Pelaa ja lisää mahdollisuuksiasi voittaa harvinaisia ​​autoja.
Hanki harvinainen ajoneuvo kaksinkertaistaaksesi palkintosi.
Pääset käyttämään erilaisia ​​alustan ominaisuuksia.
Hanki panoksia.
Viljelymahdollisuudet.
Myy markkinoilla.
Ketjujen välinen pelaaminen.
Pidä NFT: tä keräilyesineenä.

NFT: t ovat saatavana yksinomaan Arkane Network -markkinapaikalta ennakkomyyntihinnoin. Arkanessa on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit ostaa pelituotteita PayPalin kautta; muuten NFT: t ovat saatavana alustallamme kryptovaluuttojen kautta.

Suurin etu on, että kaikki NFT-tapahtumat suoritetaan Matic-verkossa pienillä maksuilla.

NFT-joukkue

Aiomme käynnistää NFT-joukkue-aseman hyödyntääkseen enemmän kuin voitokas joukkueen omistaja ja hyötyä tulevasta hintojen noususta. Haluamme rakentaa motivoituneen yhteisön, joten tämä voi olla toinen etu voittajajoukkueiden rakentamisessa.

Joukkueen omistajalla on erilaisia ​​mahdollisuuksia. Rakenna kilparyhmäsi saadaksesi 20% jokaisesta premium-jäsenestä ja palkkaa johtajia voittaaksesi mestaruuden.